Google

Google

Wednesday, December 12, 2007

KANSER - HARAPAN TERAKHIR

(THE LAST HOPE)
VITAMIN B - 17
SUMBER SEMULA JADI YANG TERBUKTI UNTUK RAWATAN KANSER .
Dr Ernesto Contreras, Oasis of hope Hospital; Beliau telah berjaya merawat 100,000 lebih pesakit kanser menggunakan Vitamin B-17. Apakah Pandangan Pakar dan Saintis mengenai Vitamin B 17 ? Menurut Dr Philip E .. Binzel , Pakar Kanser , Ohio , Usa : " B 17 bahan alam semulajadi yang terdapat di dalam pemakanan nitrilosides ini boleh memusnahkan sel-sel kanser serta menyuburkan sel-sel bukan kanser" Dr . Micheal Tait , Fountain of Life Clinic , Gold Coast , Australia : "Kanser adalah penyakit metabolic ...... terdapat bukti kukuh bahawa pengurangan vitamin B-17 daripada makanan harian kita adalah penyebab utama seseorang mendapat kanser" . Dr Dean Burk , Pakar Kanser dari Jerman yang mengkaji secara terperinci : "Dibawah mikroskop kami masukkan B17 keatas sel kanser , kami melihat bahawa sel-sel kanser itu mati dengan cepat sekali".Dr Kanematsu Suguira , Penyelidik Kanser terkenal didunia : " B17 adalah ejen anti barah paling berkesan yang pernah diujinya" . Dr Ernest Kreb Jr , pakar biochemist Pengasas Vitamin B15 dan B17 : " B17 adalah harapan utama dan terakhir didalam terapi kanser" . Dr Hans Nieper , Pakar Kanser dari Jerman Barat " Setelah melebihi 20 tahun bekerja sebagai pakar , saya mendapati vitamin B17 jauh lebih baik mahupun pencegahan. Saya berpendapat bahawa tiada lain melainkan Vitamin B17 yang dapat mengawal semua jenis kanser".
Foods Containing B17 (Nitrilosides)
Vitamin B17 appears in abundance in untamed nature. Because B17 is bitter to the taste, in man's attempt to improve tastes and flavors for his own pleasure, he has eliminated bitter substances like B17 by selection and cross-breeding. It can be stated as a general rule that many of the foods that have been domesticated still contain the vitamin B17 in that part not eaten by modem man, such as the seeds in apricots. Listed below is an evaluation of some of the more common foods. Keep in mind that these are averages only and that specimens vary widely depending on variety, locale, soil, and climate.

No comments: